Geležinė keptuvė "Gastro Traditionell"
Kodas 8/10/13/557/x-1
Kaltinė geležis
Pritvirtintos lenktos geležinės rankenos
Abi pusės išraižytos rombais – suteikia papildomą tvirtumą
Puikiai apskrunda bulvės ar kiaušinis
Tinka visiems paviršiams, įskaitant ir indukcinį
Netinka plauti indaplovėje – rūdija
Prieš naudojant pirmąkart:
1. išplaukite karštame muiluotame vandenyje, kad nusiplautų antikorozinė plėvelė, kuria padengta nauja keptuvė
2. gerai iškaitinkite keptuvę su druska, kad druska sugertų visą geležyje esančią drėgmę
3. išpylę druską, priberkite naujos ir įpilkite aliejaus. Keptuvę su druska ir aliejumi išdeginkite taip, kad ji pajuoduotų
4. išpylę druskos ir aliejaus mišinį, dar kartą iškaitinkite keptuvę tik su aliejumi, kurį vėliau išpilkite
5. keptuvę iššluostykite popieriniu rankšluosčiu. Dabar jau galite naudoti!