Kategorijos

Ypatingi pasiūlymai

Peržiūrėta

Užsisakykite naujienas

Užkandis Leonie su kriliais ir menke, 125g

Užkandis Leonie su kriliais ir menke, 125g

Užkandis Leonie su kriliais ir menke, 125g

Kriliai ir menkė turi optimalių baltymų, svarbių omega-3 ir yra tikrai skanūs. Krilyje esantis antioksidantas stiprina imuninę sistemą, didina ištvermę ir raumenų darbingumą, gerina kraujotaką, mažina uždegimą ir yra 500 kartų efektyvesnis už vitaminą E ir 6000 kartų galingesnis už vitaminą C.

€5,00

Į krepšelį

Apie prekę

Sveiki skanėstai šunims, kuriuos pavadino ir kartu sukūrė jauna daugkartinė kinkinių šunų pasaulio čempionė Leonie Tetzner. Patogūs „L“ raidės formos užkandžiai, skirti Leonie, gaminami tvariai ir puikiai tinka kaip atlygis treniruotės metu. Kriliai ir menkė suteikia optimalių baltymų, svarbių omega-3 ir yra tikrai skanūs. Krilyje esantis antioksidantas stiprina imuninę sistemą, didina ištvermę ir raumenų darbingumą, gerina kraujotaką, mažina uždegimą ir yra 500 kartų efektyvesnis už vitaminą E ir 6000 kartų galingesnis už vitaminą C. Leonie skanėstus rekomenduoja veterinarai.

Sudėtis:
Baltųjų žuvų miltai 25,0 %, ryžiai 21,0 %, burnočiai 18,4 %, kriliai 5,0 %, spirulina 0,5 %, ryžių miltai 3,0 %, lašišų aliejus 3,0 %, rozmarino ekstraktas 0,1 %, augalinis glicerinas 16,0 %, vanduo 8,0 %.

Maitinimo rekomendacija:
Duokite kaip atlygį užkandį kelis kartus per dieną be įprasto dienos raciono.
Laikyti kambario temperatūroje.


Svoris 125 g

22 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: