Kategorijos

Ypatingi pasiūlymai

Peržiūrėta

Užsisakykite naujienas

Termosas maistui 0,45 l talpos

Termosas maistui 0,45 l talpos

Termosas maistui 0,45 l talpos

Sveikai maitintis taip pat svarbu, kaip gerti pakankamai vandens. Pasiimkite savo mėgiamą maistą į biurą, iškylą ar universitetą. Gyvenkite sveikiau su savo naujuoju maisto termosu, naudokitės daugkartiniais indais maistui - būkime ekonomiški ir ekologiški!

Ideali temperatūra visą dieną: šiame termose maistas išlieka karštas iki 9 valandų, o šaltas – iki 16 valandų.


€19,00

Į krepšelį

Apie prekę

Ideali temperatūra visą dieną

Mėgaukitės karštu arba šaltu maistu, kaip norite. Dėka KeepDGREE technologijos, šiame termose maistas išlieka karštas iki 9 valandų, o šaltas – iki 16 valandų.

Slėgio mažinimo sistema

Termosas užsidaro labai sandariai, tad viduje esant karštam maistui, kartais susidaro papildomas slėgis ir termosą sunku atidaryti. Tam dangtelyje yra mygtukas, kurį paspaudus, slėgis sumažėja ir dangtelis atsisuka lengvai.

Nerūdijantis plienas

Šis termosas maistui pagamintas iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, kurį patogu ir saugu naudoti sąveikoje su maistu.

Lengva pasiimti su savimi

Pasiimkite maistą su savimi kur tik norite. Termoso dangtelyje įtaisyta silikoninė kilpa, už kurios patogu suimti ir ji neslysta rankoje.

Neslystantis termoso pagrindas

užtikrina, kad indas tvirtai stovėtų ant stalo ir valgant neslystų pirmyn, atgal.

Praktiškas dangtelis

Modernus ir kompaktiškas dizainas kartu su absoliučiu funkcionalumu. Praktiškas viršutinis termoso dangtelis gali būti naudojamas kaip dubenėlis maistui.

5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: